Stichting Beeldende Kunst Haaksbergen opgericht

De gemeente heeft beheer en onderhoud van de eigen kunstcollectie overgedragen aan de Stichting Beeldende Kunst Haaksbergen.

De afspraken hierover staan in een zogeheten dienstverleningsovereenkomst. Die overeenkomst is vorige week ondertekend. Namens de stichting deden voorzitter Rikky Dekkers en secretaris Azarja Fransen dat, namens de gemeente wethouder Antoon Peppelman.

De wethouder vertelde dat hij onder de indruk is van de beeldende kunst en de schilderkunst die in het bezit is van de gemeente Haaksbergen. “Naast de afspraken die in de dienstverleningsovereenkomst staan, ben ik erg blij met de toezegging van de Stichting Beeldende Kunst Haaksbergen om deze unieke kunstcollectie ook onder de publieke aandacht te brengen”, aldus een tevreden cultuurwethouder.

Contact

Wilt u contact opnemen met de Stichting Beeldende Kunst Haaksbergen? Stuur dan een mailtje naar sbkhaaksbergen@gmail.com.

Van links naar rechts John de Kiewit, Rikky Dekkers (voorzitter), wethouder Antoon Peppelman, Azarja Fransen (secretaris), Ans van Heiningen en Herman Put. Frédérique van Egmond ontbreekt op de foto. Foto: Betty Morsinkhof

bron: gemeente Haaksbergen
Gepubliceerd: 6-6-2019